Saneeraus ja remontointi

Meiltä hoituu remontti kuin remontti

Turku ja Varsinais-Suomi ovat palvelualueitamme

Kaipaako kotisi uutta, raikasta ilmettä? Näyttääkö keittiösi aikakapselilta 80-luvulle? Onko kylpyhuoneremontti jo enemmän kuin ajankohtainen?

Rakennusliike MMR Invest Oy toteuttaa laadukkaat sisä- ja ulkoremontit aina yksittäisten huoneiden remontoinnista koko talon kattaviin remontteihin. Laita kerralla koko koti uuteen uskoon tai fiksaa vain se, mitä tarvitsetkin; mikään remontti ei ole meille liian pieni tai suuri. Meillä on remonttitöistä vuosien kokemus ja ammattitaito, ja meidät tunnetaankin laadukkaasta työnjäljestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Ota yhteyttä meihin, kun on aika toteuttaa haluamasi remontti – Turku ja lähialueet ovat palvelualuettamme.

Saneeraus isompiinkin kohteisiin

Pääasiallinen asiakasryhmämme ovat yksityiset asiakkaat, mutta palvelemme tietysti myös muitakin asiakkaita. Teemme tarvittaessa isompiakin saneeraustöitä esimerkiksi liikehuoneistoihin tai taloyhtiöille. Suurissa saneeraus- ja remonttiurakoissa käytämme apunamme yhteistyökumppaneita, joiden työnjälki ja ammattitaito kohtaavat omamme.

Miksi valita meidät?

Remontti- ja saneerauspalveluihimme kuuluvat muun muassa:

Kysy rohkeasti myös muita rakennuspalveluita!

Kodin remontit halutaan usein saada tehtyä tehokkaasti, jotta asukkaat pääsevät takaisin normaaliin päiväjärjestykseensä. Meidän kanssamme remontti sujuu viivyttelemättä, mutta aina laadulla ja huolella.

Teemme remontteja ja saneerauksia niin sisällä kuin ulkonakin. Palvelualueeseemme lukeutuvat muun muassa Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen sekä muut lähialueen kunnat.