Maanrakennus

Meiltä myös luotettavat maanrakennuspalvelut

Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen ja muut lähikunnat

Pitäisikö tonttisi pihamaata muokata? Kuka kaivaisi salaojat? Tarvitaanko talolle kunnon perustukset?

Maanrakennustöitä tarvitaan jossain muodossaan melkeinpä jokaiseen uudisrakennusprojektiin. Myös piha-alueiden muokkaus ja uudistaminen on nykyään suosittua, ja siihenkin tarvitaan osaavaa maanrakennuksen ammattilaista. Rakennusliike MMR Invest Oy tekee uutena palveluna erilaisia maanrakennustöitä pienistä kaivuutöistä aina vaativiin kokonaisurakoihin.

Yhteistyökumppaneidemme avulla meillä on valmiudet mittaviinkin maanrakennus- ja maansiirtoprojekteihin. Tilaa maanrakennuspalvelut erikseen tai kätevästi samalta toimijalta uudisrakennusprojektien yhteydessä. Ota yhteyttä!

Hyvä kalusto kaikkiin kohteisiin

Olipa kyseessä sitten pihan muokkaus tai kokonaisvaltainen maanrakennus talon perustuksia varten, käytämme työmaalla aina hyvää, huollettua ja tehokasta kalustoa. Työkoneilla päästään kulkemaan ahtaissa ja haastavissakin kohteissa, ja tehoa riittää suurempiinkin maanrakennusurakoihin. Kasvatamme kalustoamme ja olemme hankkimassa uusia työkoneita. 

Tilaa maanrakennus ammattilaiselta

Kun haluat varmistua siitä, että maanrakennus tehdään oikein ja turvallisesti, valitse hommaan ammattitaitoinen urakoitsija. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme tarkemmin − kerromme mielellämme lisää!

Miksi valita meidät?